Waarom deze blog?

Waarom deze blog?

Elke vrouw kent wel zo’n vrouw, het type dat alles perfect voor elkaar lijkt te hebben. Ze ziet er tiptop verzorgt uit, ook ‘s morgens om half 9 op het schoolplein. Mooie kleren aan, make-up op, de kinderen gegeten en leuk aangekleed. En dat terwijl de meeste moeders vanwege de ochtendspits amper de tijd hebben gevonden zichzelf aan te kleden, laat staan op te maken.

Kom je bij haar thuis, is het schoon en keurig opgeruimd, er ligt hooguit wat speelgoed van de kinderen en daar verontschuldigd ze zich dan uitgebreid voor.  Ze is beleefd, behulpzaam en ontzettend aardig.

Ze eet gezond en sport regelmatig. Ze drinkt nooit een wijntje teveel en heeft zichzelf perfect onder controle.

Dit is zo’n type vrouw waar we stiekem allemaal jaloers op zijn, want hoe doet ze het?

Nu wil ik niet verkondigen dat we allemaal zo’n vrouw moeten worden. Want ook de hierboven besproken dame zal verre van perfect zijn. En het is ook simpelweg niet haalbaar om uit te blinken in alle facetten van het vrouw zijn. Maar ik wil met deze blog wel handvatten geven voor het organiseren van je leven. Tips die het leven gewoon makkelijker en leuker maken!

Je kunt elk weekend een artikel verwachten en ook zullen er regelmatig doordeweeks artikelen met nieuwtjes en tips verschijnen. De artikelen zullen passen in de categorieën gezin, huishouden, lifestyle, beauty en fashion. Eigenlijk alles waar wij vrouwen ons voor interesseren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s